Adresa 123
6320, Portorož
Pozovite nas 24/7
+386 40 123 456

Upozorenje – sajt za online upoznavanje, informisanje i promociju veganskog načina života, sporta i rekreacije www.vegexyu.com je orijentisan na ostvarivanje kontakata i na spajanje ljudi u cilju ostvarivanja bilo kakvog emotivnog odnosa (veza, poznanstvo, brak, avantura, prijateljstvo…), kao i za informisanje i delenje mišljenja vezanih za veganski  način života, rekreaciju, sport.

Sajt nije odgovoran za sadržaj koji korisnici šalju jedni drugima, niti u bilo kom slučaju može snositi posledice ukoliko dođe do konflikta između korisnika ili problema. Sajt  www.vegexyu.com se ne smatra niti se može smatrati odgovornim za sve što se odvija kao rezultat vašeg korišćenja sajta. Ukoliko korišćenjem sajta, odnosno sadržaja sajta nastane šteta na softveru, hardveru ili nekim drugim uređajima sajt  www.vegexyu.com ne snosi nikakvu odgovornost. 

Ulaskom na ovaj sajt prihvatate uslove i pravila korišćenja sajta. 

Naša internet stranica ne garantuje tačnost informacija, ne stoji iza profila niti proverava identitet korisnika, stoga se svi korisnici pozivaju da budu maksimalno obazrivi i da racionalno rasuđuju sami u svoje ime jer sajt www.vegexyu.com ne garantuje tačnost bilo kakvih podataka na svom sajtu. 

Pristupom našoj stranici svaki korisnik izjavljuje sledeće:

  1. Pod materijalnom i kaznenom odgovornošću, potvrđujem da sam odrasla osoba i da imam preko 18 godina. 
  2. Svestan sam da ću pristupom ovom sajtu biti registrovan i da će me drugi korisnici kontaktirati putem sistema privatnih poruka kao i da će sadržaj tih poruka biti lične prirode, te da ne mogu optužiti sajt za uznemiravanje ili neprimeren sadržaj poruka. 
  3. Obavezujem se i pod zakonskom obavezom obećavam da neću dozvoliti pristup bilo kojoj maloletnoj osobi, niti ću koristiti sadržaj u kom se zloupotrebljavaju maloletne osobe. Moj interes za sadržaj ovog sajta je isključivo lični, a ne profesionalni.
  4. Prihvatam da su informacije i sadržaji na sajtu www.vegexyu.com samo informativnog karaktera i ni na koji način ne obavezuju niti zamenjuju odnos lakar-pacijent.
  5. Nisam ovde u svrhu sprovođenja zakona i ne pristupam ovom sadržaju da bih ga iskoristio protiv stranice, ili bilo koje druge osobe. 
  6. Koristeći usluge stranice suprotno gore navedenim izjavama shvatam da potencijalno mogu biti krivično gonjen usred kršenja zakona i pravilnika stranice.