Adresa 123
6320, Portorož
Pozovite nas 24/7
+386 40 123 456

VegExYu е страница за здрав начин на живот, веганизам, само -убие, животни, природа, запознавање (dating). Ако сакате да бидете дел од опцијата за разговор, да остварувате контакти, да разменувате погледи, да разговарате со други, да напишете на блог, треба да го отворите вашиот профил и да се регистрирате овде

Зошто ние?

поврзуваме и едуцираме
Здрав живот
Здрав живот
Здрав живот

Затоа што имам само едно тело кое го сакам и кое е мој храм.

Read more
Датинг
Датинг
Датинг

Затоа што е во пар подобро и кога е во прашање пријателството и парнерството

Read more
Веган
Веган
Веган

Затоа што ги сакам сите животни,не само куќните миленици и имам луда идеја да животните не треба да патат.

Read more

Нешто за нас

зошто сме различни

Ако си позитивен, весел, љубезен, го сакаш животот, луѓето, животните, здравата храна, спортот, природата, нашата планета, се грижиш за себе си и другите, се истражуваш себеси и своето окружување одвнатре, живееш или си живеел на просторите на бивша Југославија, тогаш си на вистинското место.
Место на убава енергија, место за запознавање со другите, место за размена на мисли, идеи, искуства и љубов. Ако знаеш дека никој не е ни подобар ни полош од тебе, туку дека нашата различност е само во нијанси, а всушност сме исти и поврзани и дека според срцето секогаш ќе се разбираме и сакаме. Ако тоа сеуште не го знеш, но си отворен за сознанија, ти си добродојден.
Желба ни е преку овој сајт да ги споиме луѓето, ради размена на убава енергија, љубов, создавање на нови контакти и врски.
Сите сме поврзани со невидливи сили, нашето битие е нашето најголемо богатство и ако им приоѓаме на другите со љубов во срцето и испружена рака, никој нема да ни биде странец.

Уживајте!

Ваш ,

 

Блог

Интересни факти за здравио живот исхраната и се што ја храни душата и телото
0
Членови
0
Член
0
Групата
0
Активни членови
Client 6
Client 5
Client 4
Client 3
Client 2
Client 1